Nieuws Kempen Nog meer AH-thuisleveringen vanuit Turnhout

Nog meer AH-thuisleveringen vanuit Turnhout

Nog meer AH-thuisleveringen vanuit Turnhout

TURNHOUT/MECHELEN – De hub van Albert Heijn in Turnhout krijgt het druk. De warenhuisketen breidt zijn thuisleveringen nog uit en die worden vanuit Turnhout verdeeld. Nadat Albert Heijn leveringen aan huis mogelijk maakte in de Antwerpse rand, wordt de dienst nu uitgebreid naar Mechelen en de Rupelstreek.

Albert Heijn begint vanaf maandag met thuisleveringen in Mechelen. Vanaf vandaag kan je er al bestellen. De service is een opwarmer voor de grote XL-supermarkt die de Nederlandse retailspeler volgend jaar opent in Mechelen, in het nieuwe winkelpark Malinas dat wordt gebouwd in de lus van de R6 iaan Mechelen-Noord. De voorwaarden voor de thuisleveringen blijven dezelfde: thuislevering kan al voor een winkelmand vanaf 50 euro en de leverkost bedraagt 5 euro. De prijzen online zijn altijd gelijk aan de prijzen in de winkel.

Het Home Shop Center van Albert Heijn in Eindhoven neemt de Vlaamse thuisleveringen voor zijn rekening. Die worden geleverd aan de Belgische hub in Turnhout, uitgebaat door logistieke partner Cornelissen Groep. Vanuit Turnhout vertrekken bestelwagens richting klant.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer