Nieuws Kempen Nog meer kansen om te ontsnappen uit Mol

Nog meer kansen om te ontsnappen uit Mol

Nog meer kansen om te ontsnappen uit Mol

MOL – Escape Room Mol in deelgemeente Ezaart heeft twee nieuwe ontsnappingskamers geopend. Daarmee biedt het bedrijf nu vier escape rooms. Voorlopig, want in 2020 komen daar nog twee bij.

Het verhaal van Escape Room Mol begint in 2015 in de Turnhoutse Begijnenstraat, wanneer ondernemer Frank Belmans daar Escape 2300 opricht, de eerste escape rooms in de Kempen. Drie jaar later beslist hij om ook in Mol te starten met het concept van escape rooms. In januari van dit jaar opent Escape Room Mol de deuren aan Ezaart, in voormalig restaurant Het Bourgondisch Huis. Met ‘Wanted’ en ‘Ad Fundum’ waren er het voorbije jaar al twee ontsnappingskamers in gebruik. Met de battleroom ‘Virus’ komen daar nu in één klap twee escape rooms bij.

Gelijk

Opvallend is dat de twee escape rooms die nu zijn geopend, identieke kamers zijn. Samen vormen ze een battleroom, waar twee teams het tegen elkaar kunnen opnemen. “Je ziet, hoort, voelt en ruikt de andere groep”, licht Frank Belmans toe. “Misschien moet je ook wel samenwerken of kan je iemand saboteren.”

Groepen

De nieuwe battleroom is geschikt voor 2 tot 16 personen. Het gebruik van de escape rooms is te koppelen aan aan een arrangement. Escape Room Mol kan groepen tot 70 personen ontvangen. Omdat er ook een vergaderzaal ter beschikking is, kan de activiteit ook interessant zijn voor bedrijven. Evengoed zijn er arrangementen mogelijk voor individuen of voor verjaardagsfeestjes.

In de loop van volgend jaar neemt Escape Room Mol nog een vijfde en zesde escape room in gebruik.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Nieuw leven in de discotheek

Eigenaar geeft danstempel een make-over Eigenaar Fred Van Ostaijen vond een geschikte investeerder om Highstraat nieuw leven in te blazen.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.