Nieuws Kempen Nog steeds concessiehouder gezocht voor De Halle; inschrijvingsperiode verlengd

Nog steeds concessiehouder gezocht voor De Halle; inschrijvingsperiode verlengd

Nog steeds concessiehouder gezocht voor De Halle; inschrijvingsperiode verlengd

GEEL – De coronacrisis heeft zo te zien ook de zoektocht bemoeilijkt naar een nieuwe concessionaris voor De Halle in Geel. Het stadsbestuur verlengt nu de inschrijvingsperiode tot 30 juni.

Begin maart kon u bij Made In Kempen al lezen dat Geel op zoek is naar een nieuwe concessiehouder voor De Halle in Geel. Dat is het voormalige cultuurcafé in het gebouw van het oude stadhuis op de Markt in Geel. Na twee geslaagde pop-ups in het gebouw vindt het stadsbestuur het weer tijd voor een langdurige uitbating.

Het gaat om een contract van drie jaar, dat nog tweemaal met drie jaar verlengd kan worden.

Twee geplande kijkdagen in maart zijn niet kunnen doorgaan. Het stadsbestuur verlengt wel de inschrijvingsperiode voor kandidaat-concessiehouders en vraagt nu om rechtstreeks contact op te nemen met de betrokken dienst. Voor praktische zaken zoals een bezichtiging, plannen, foto’s … kun je contact opnemen met de dienst patrimonium via patrimonium@geel.be.

Inschrijven kan tot dinsdag 30 juni. De jury die eerder ook de pop-ups beoordeelde, zal nu de kandidaten voor de nieuwe concessie beoordelen op basis van prijs en visie op de uitbating.

Meer informatie en ook een bestek zijn te vinden via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Sector
Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.