Nieuws Kempen Nog te ontwikkelen KMO-zone al driekwart ingevuld

Nog te ontwikkelen KMO-zone al driekwart ingevuld

foto: Google

Nog te ontwikkelen KMO-zone al driekwart ingevuld

RIJKEVORSEL – Langs de Merksplassesteenweg in Rijkevorsel worden eind dit jaar twintig nieuwe kmo-units in gebruik genomen. 15 van de 20 bedrijfsruimtes op de zone met de naam Vrijkensheide hebben al een nieuwe eigenaar.

De locatie is eigendom van de familie Wilrycx uit Merksplas. Burgemeester Frank Wilrycx (Leefbaar Merksplas) is de contactpersoon van de bvba Vrijkensheide. Ooit was op die locatie een brandstoffendepot. Sinds de jaren zeventig is het al een kmo-zone. Er komen in totaal twintig units, vijftien zijn er al verkocht aan ondernemers in de buurt zoals schrijnwerkers, aannemers en loodgieters. Winkels zoals in het nabijgelegen winkelcentrum Breebos komen er niet. De oplevering staat gepland voor eind dit jaar.

Enkele units zijn nu nog beschikbaar. De units in Vrijkenshoek zijn verdeeld over twee gebouwen. De oppervlakte van de ruimtes varieert tussen 150 en 450 vierkante meter. In totaal worden 59 parkeerplaatsen aangelegd, waarvan vier voor andersvaliden. Verspreid over het terrein komen 40 fietsenstallingen onder vier overkappingen. Rondom Vrijkensheide wordt een groenzone aangelegd met twee picknickbanken.

www.vrijkensheide.be

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.