Nieuws Kempen Nog zeven faillissementen

Nog zeven faillissementen

Nog zeven faillissementen

Justitia11-300x226Naast het faillissement van Noname bvba, de vennootschap achter de Thema Fashion-winkels, sprak de handelsrechter in Turnhout nog zeven falingen uit.

Schuldeisers dagvaardden de bvba Holsteiner-Heide, Olenseweg in Westerlo, die een frituur uitbaatte. Curator is Paul Van Rompaey.

Bouwbedrijf Far Step bvba, Bouwelse Steenweg in Herenthout, legde zelf de boeken neer. Curator Gert Verreyt handelt het faillissement verder af.

OBER nv, wat staat voor Oevels Bedrijf voor Exotisch en Regionaal Hout, gooide de handdoek in de ring. Paul Van Rompaey werd aangesteld als curator.

Morley Managers nv uit de Schaapstraat in Westerlo, dat zich specialiseerde in het besturen van vennootschappen, kon zelf niet het hoofd boven water houden en stapte naar de rechtbank om het faillissement aan te vragen. Curatoren zijn Steven Heylen en Klaartje Claeys.

Ook valt het doek over DFM Milieu Verzorging nv, Gilseinde 105 in Ravels. De onderneming was actief in grond, bouw- en waterbouwkundige werken. De rechtbank stelde als curatoren Christophe Geukens en Silvy Sterckx aan.

Verzekeringsbedrijf Lauwerys & Partners bvba, Kerkstraat in Beerse, sluit de deuren nadat de faling is uitgesproken. Er was nog één medewerker in dienst. Wim Nysmans is de curator.

Deseno bvba, uitbater van een bed & breakfast aan de Kerkstraat in Vorselaar, moet zijn activiteiten stoppen na faling. Die wordt verder afgehandeld door curator Gert Verreyt.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer