Nieuws Kempen Nu ook escape en break-in rooms in De Poedertoren (Herselt)

Nu ook escape en break-in rooms in De Poedertoren (Herselt)

Nu ook escape en break-in rooms in De Poedertoren (Herselt)

Wie een teambuilding organiseert bij De Poedertoren in Herselt, kan voortaan ook een escape room of break-in room kiezen uit het aanbod. Bedoeling is om met een groep zo snel mogelijk in en uit de kamer te geraken door samen te werken.

De Poedertoren in het bos van de Merode is al langer de uitvalsbasis voor een dag waarin het groepsgevoel versterkt wordt. Het vaste aanbod van verschillende activiteiten, gegroepeerd in de programma’s Fun, Teambuilding en Teamcoaching, werd recent uitgebreid met een escape room en een break-in room.

Teambuildingconcept
“De escape room is een nieuw, ijzersterk teambuildingconcept, een plezierige uitdaging”, zegt Rudy Van de Sompele van De Poedertoren. “De groep moet zoveel mogelijk tips en sleutels verzamelen in de kamer om de code te kraken. Bij de break-in room is er eerst een opdracht om de kamer in te geraken, een soort voorprogramma, zeg maar.”

De Poedertoren maakt geen standaardoffertes maar werkt op maat van de wensen van de klant. Zo kunnen de nieuwe kamers gecombineerd met heel wat andere activiteiten, van boerderijspelletjes over teamontwikkeling met paarden tot groepsuitdagingen. “Maar de rode draad blijft steeds hetzelfde: plezier, samenwerking en communicatie. De escape en break-in rooms zetten we in als finale spel voor onze teambuildings.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.