Nieuws Kempen Odrada Interieur wint Voka Award

Odrada Interieur wint Voka Award

Odrada Interieur wint Voka Award

LON Winnaar Voka Kempen OostHet bestuur van Voka Kempen Oost heeft Odrada Interieur uit Balen verkozen tot winnaar van de LON-award Voka Kempen Oost 2015. Dat is bekendgemaakt op het nieuwjaarsdiner bij Foets Verfijnde Keuken in Mol. Odrada dingt hierdoor op vrijdag 12 juni als tweede bedrijf mee naar de Prijs Ondernemen 2015.

De meer dan 150 aanwezigen op het nieuwjaarsdiner van Voka Kempen Oost, het Lokale Netwerk van Voka – Kamer van Koophandel Kempen met bedrijven uit de regio Arendonk, Balen, Dessel, Mol en Retie, kregen de primeur. De winnaar Odrada Interieur is al drie generaties lang een referentie in de Kempen. “Sinds enkele jaren is bij Odrada Interieur de derde generatie aan zet”, zegt Sam Daems, voorzitter van Voka Kempen Oost. ‘Het bedrijf blijft onder hun leiding een aangename sfeer van een familiale onderneming combineren met de grootste keuze aan meubelen, keukens en aanverwante interieurartikelen. Odrada is een modern bedrijf dat oog heeft voor strategie, innovatie en marketing.”

Blij verrast
“We zijn echt blij verrast door dit nieuws’, zegt zaakvoerder Jo Van Hove. “Deze award is een erkenning voor al onze inzet en het werk door de jaren heen. En een pluim voor iedereen actief in ons bedrijf, want een zaak zoals de onze kan je alleen uitbouwen met goed team en met dank aan onze trouwe klanten. Als je dan door deze erkenning – gegeven door collega-ondernemers – merkt dat die inspanningen gewaardeerd worden, dan doet dat echt deugd. En natuurlijk hopen we dat het hier niet stopt. We gaan voluit voor de Prijs Ondernemen en zullen ons uiterste best doen om de professionele jury te overtuigen van de kracht van ons bedrijf.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer