Officenter in Geel en in Turnhout werken gezond en vitaal

TURNHOUT, GEEL - In de Officenters in Geel en in Turnhout vonden onlangs Energy Experience Days plaats. Het gaat om een project rond gezond en vitaal werken dat Officenter met de steun van het Vlaams Instituut Gezond Leven en het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid heeft opgezet.

Tijdens zo'n Energy Experience Day worden mensen die in de kantoren van Officenter werken, op een ludieke manier bewust gemaakt van het belang van een gezonde levensstijl. Dat gebeurt in allerlei uitdagingen rond gezonde voeding, veerkracht en dergelijke.

Met de focus op hybride werken, een combinatie van kantoor- en thuiswerk, zetten vitality coaches van Ready2Improve in om de gebruikers van Officenter onder te dompelen in de wereld van gezondheid, welzijn en vitaliteit.

In elk Officenter worden brainstorm lunches georganiseerd, waar kan worden nagedacht hoe nog beter kan worden ingezet op welzijn in de werkcontext. Elke deelnemer kan ook een digitaal coachingtraject naar keuze volgen om aan zijn of haar eigen welzijn te werken. De focus ligt op mentaal welbevinden, beweging, voeding, slaap, digital detox en rookstop.