Nieuws Kempen Oldtimers voor het goede doel tijdens Coppa Classic Days

Oldtimers voor het goede doel tijdens Coppa Classic Days

Oldtimers voor het goede doel tijdens Coppa Classic Days

coppa classic daysOp 12, 13 en 14 juni is het Kasteel de Merode in Westerlo het decor voor de Coppa Classic Days. Organisator Kiwanis Herentals toont tijdens deze driedaagse andermaal zijn passie voor oldtimers.

Kiwanis Herentals heeft als doel fondsen te verwerven om sociale projecten te financieren. Hiervoor werd jarenlang een prestigieuze jumping georganiseerd. Vorig jaar werd geopteerd voor een vernieuwde formule waarin de wereld van oldtimers en meer bepaald een aantal Concours d’Elegance de leden van Kiwanis fascineerde.

Nevenevenementen
Ook in onze contreien kreeg de wedstrijd vorm met de Coppa Bella Machina, die jaarlijks plaatsvond op het domein van kasteel de Renesse in Malle. Toen deze niet langer werd georganiseerd in Malle, nam Kiwanis Herentals het concept over onder de vlag van Coppa Classic Days. Zondag 14 juni wordt de roemrijke erelijst van de Concours d’Elegance dus in Westerlo verder aangevuld en kennen we de opvolgers van onder andere Toon Seppion, die vorig jaar met zijn BMW 315 de concoursklasse 1900-1945 won, en Jacques Albers, die met zijn Toyota 2000 GT de hoofdprijs ‘Best of Show’ wegkaapte.

Maar de Coppa Classic Days behelzen meer dan deze prestigieuze competities. Zaterdag 13 juni kunnen deelnemers aan de Blue Ribbon Tour in hun oldtimer genieten van twee tourritten. Daarnaast zijn er nog een aantal nevenevenementen. Dit alles om straks sociale projecten zoals het Olivia Hendrickx Research Fund, G-judo, Stop darmkanker en andere financieel te ondersteunen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer