Nieuws Kempen Olense Dekabo wordt overgenomen

Olense Dekabo wordt overgenomen

Olense Dekabo wordt overgenomen

OLEN – Het Belgische investeringsfonds KeBeK Private Equity heeft de aandelen van Dekabo overgenomen van investeringsmaatschappij PE Group. De overname was in samenspraak met het management van Dekabo, onder leiding van ceo Bart Denoodt.

Dekabo is één van de grootste aanbieders van horizontaal gestuurde boringen in België. Het bedrijf met vestigingen in Olen en Herstal realiseert de plaatsing van nutsleidingen met hoge precisie en zonder bovengrondse hinder. Horizontaal gestuurde boringen worden voor tal van toepassingen gebruikt, denk aan elektriciteit, telecom, water, gas en bekabeling.

Met een team van ongeveer 40 medewerkers verwacht Dekabo in 2019 een omzet van 10 miljoen te realiseren. “Door de overname van KeBeK krijgt Dekabo Group verder versterking om versneld te groeien in een nog steeds erg boeiende markt, dit zowel in binnen- als buitenland. Ik ben dan ook blij om deze groei samen met mijn team te kunnen blijven ondersteunen”, vertelt ceo Bart Denoodt.

Investeringsfonds KeBeK is een onafhankelijk Belgisch fonds dat participeert in middelgrote bedrijven met groeipotentieel. KeBeK neemt actief deel in de ondernemingsstrategie van haar participaties, zonder een operationele rol te vervullen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer