Nieuws Kempen “Ondernemen is topsport” Moving Rocks daagt bedrijfsleiders en medewerkers uit tot een hoger niveau

“Ondernemen is topsport” Moving Rocks daagt bedrijfsleiders en medewerkers uit tot een hoger niveau

“Ondernemen is topsport” Moving Rocks daagt bedrijfsleiders en medewerkers uit tot een hoger niveau

HERENTALS – Moving Rocks, een nieuw bedrijf dat is te vinden bij Frame 21 in Herentals, wil andere ondernemingen vooruithelpen. Niet alleen strategisch, maar ook op sportief vlak. Ondernemen is topsport, vinden de initiatiefnemers. Daarom bieden ze zowel bedrijfsleiders als de werknemers een personal coaching om hen naar een hoger niveau te tillen.

Elles Spooren en Dennis Scheyltjens, de drijvende krachten achter Moving Rocks hebben al jaren ervaring met het commercialiseren en optimaliseren van bedrijven. “Door een strategisch plan uit te werken, maar zeker ook door als externe de potentie van het personeel onder de loep te nemen”, vertelt Scheyltjens. “Daarbij is het niet voldoende om mensen gewoon van stoel te veranderen. Je moet hen ook motiveren om het onderste uit de kan te halen. Zowel de bedrijfsleiders als de werknemers.”

Dat vraagt natuurlijk energie en daarvoor zijn een gezonde mindset en goede conditie nodig. “Dat hebben we al meerdere keren gemerkt”, weet ook Ellen Spooren. “Daarom hebben we twee topsporters onder de arm genomen om onze klanten te begeleiden.”

Die topsporters zijn de broers Vincent en Mitch Morgan uit Herentals. Ze spelen ijshockey op het hoogste niveau. Ze hebben ook uitgebreide ervaring in het begeleiden van individuele sporters en teams op internationaal niveau. “We gaan mensen niet alleen fysiek begeleiden, we willen samen met hen grenzen verleggen”, zegt Mitch Morgan. “Het doel is om mensen vooruit te helpen, ze naar een hoger niveau te tillen, een niveau dat eert onhaalbaar leek”, vult Vincent Morgan aan. Om de sporters aan het werk te zetten, gebruiken de coaches de sportinfrastructuur van Frame 21.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.