Nieuws Kempen Ondernemend Beerse organiseert virtueel event

Ondernemend Beerse organiseert virtueel event

Ondernemend Beerse organiseert virtueel event

Ondernemend Beerse wil haar leden opnieuw samenbrengen na het coronajaar. Op vrijdag 19 maart organiseert het een wine-tasting waarbij de deelnemers een programma met sprekers kunnen volgen.

 

Het virtuele belevingsevent Wine Tasting Party@Home zal die avond Dirk Coorevits in de bloemetjes zetten. De ceo van Soudal werd pas Trends Manager van het Jaar. Ook Tom Laveren van Voka zal de lokale ondernemers een bemoedigend woordje toespreken, na een moeilijk jaar voor veel ondernemers.

Ondernemend Beerse voorziet deelnemers van een lekker hapje en drankje. “Samen met Wijnen Jacobs is een wijnpakket samengesteld. Margaux Balemans, onze lokale trots als Best Junior Sommelier 2020, gidst je tijdens het proeven van deze heerlijke wijnen doorheen de verschillende wijnstreken en voorziet elke fles van boeiende en wetenswaardige informatie. Onze cateringpartner Hendrickx Feesten zorgt bovendien voor sublieme Food Pairing”, klinkt het bij Ondernemend Beerse.

Via de website kunnen geïnteresseerde ondernemers inschrijven voor Wine Tasting Party@Home.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer