Nieuws Kempen Ondernemend Nijlen is opnieuw samengesteld

Ondernemend Nijlen is opnieuw samengesteld

Ondernemend Nijlen is opnieuw samengesteld

NIJLEN – De gemeentelijke adviesraad voor lokale economie in Nijlen is vernieuwd. Chris Verwimp van Spar Verwimp is de voorzitter van Ondernemend Nijlen. Saskia Faes van orthopedagogische praktijk Vlinderwijs is de ondervoorzitter.

Naast Chris Verwimp en Saskia Faes maken ook volgende lokale ondernemers nog deel uit van Ondernemend Nijlen:

Annik Wouters – Pearle Nijlen

Veerle Van Hoof – Re-ax

Chris Jacobs – Chocoladeatelier Chris Jacobs

Glenn Nuytemans – zelfstandig verzekeringsmakelaar bij KMO-ASSUR

Werner Bossaerts – boekhoudkantoor Werner Bossaerts

Marc Lybaert – Interarti Interieurs

De adviesraad voor lokale economie Ondernemend Nijlen werd door de gemeente in het leven geroepen in 2017. De raad adviseert de gemeente om een ondernemersvriendelijk beleid te voeren en organiseert ook zelf activiteiten.

Kandidaat-leden van Ondernemend Nijlen zijn positief ingesteld en hebben zin voor initiatief. Ze hebben voeling met wat er leeft in de gemeente, zijn voldoende onafhankelijk, zowel van politiek als van drukkingsgroepen, hebben inzicht in en zijn vertrouwd met lokale economie en zijn communicatief en luistervaardig.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer