Nieuws Kempen Ondernemer uit Olen pakt primeur met start-up

Ondernemer uit Olen pakt primeur met start-up

Ondernemer uit Olen pakt primeur met start-up

OLEN – TRU is een nieuw bedrijf, opgericht door 4 ondernemers, waaronder Seppe Thys uit Olen. Ze zijn naar eigen zeggen het enige bedrijf in ons land dat zich voor 100% focust op de reiniging van cleanrooms.

“Een echte niche”, zegt co-founder Seppe Thys, een Olenaar die met Hamster Cleaning nog een andere onderneming runt. “Er zijn wel meerdere bedrijven die cleanroom-reiniging uitvoeren, maar buiten ons is er niemand die hier voor 100% in gespecialiseerd is. Wij vinden dat zoiets nochtans moet, want klanten die een cleanroom gebruiken, hechten erg veel belang aan strenge schoonmaak door ervaren experts.”

Zoals u ongetwijfeld weet, moeten de producten in cleanrooms aan erg hoge kwaliteitseisen voldoen. De lucht, temperatuur, vochtigheid of het aantal deeltjes in de ruimte worden permanent gecontroleerd, zodat medicijnen, micro-elektronica of andere gevoelige producten in loepzuivere omstandigheden kunnen geproduceerd en verpakt worden. Het spreek voor zich dat de schoonmaakploeg niet voor meer, maar voor minder vervuiling moet zorgen.

TRU wordt gevormd door een team dat het klappen van de zweep kent. Naast Seppe Thys (Hamster Cleaning) zijn de andere oprichters Vanessa Morini, Luc Vandeweyer (Group Vandeweyer/AC) en Jo Nelissen (ABN Klimatisatie). Ondertussen rollen de eerste opdrachten binnen, onder meer uit Niel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer