Nieuws Kempen Ondernemers hokken samen in Huis Martinique

Ondernemers hokken samen in Huis Martinique

Ondernemers hokken samen in Huis Martinique

huis martiniqueHuis Martinique aan de Bevrijdingslaan in Meerhout stond jarenlang in de ruime regio bekend als een standingvolle kledingzaak. De naam is gebleven, maar sinds kort biedt het pand onderdak aan een aantal dynamische ondernemers uit uiteenlopende sectoren. “De krachten bundelen en de kosten delen is het achterliggende idee”, zegt Guy Belmans van grafisch bureau De Vormgeverij, 1 van de 5 bewoners.

“Dit initiatief is gegroeid vanuit de netwerkorganisatie Succes ontmoet Succes”, legt Belmans uit. “Via die weg hebben we mekaar leren kennen.” Naast De Vormgeverij huizen in Huis Martinique Rescotec (IT), Studio Consult, Troga (kantoormateriaal), Casa Magnus (kantoormeubilair met een klein defect) en GS Consultancy, allemaal eenmansbedrijfjes. “De meesten werkten voordien van thuis uit. Nu delen we één grote ruimte en heeft ieder zijn hoekje”, vertelt Guy Belmans. Een afgesloten ruimte doet dienst als vergaderplek. “Er is nog plaats voor 1 of 2 mensen. Die mogen zich melden”, aldus nog Guy Belmans.

Om zich beter bekend te maken bij de inwoners van Meerhout en potentiële nieuwe huurders organiseren ze opendeurdagen op 19 en 20 februari. Huis Martinique ligt aan de Bevrijdingslaan 222.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer