Nieuws Kempen Ondernemers uit Weelde ontmoeten buren

Ondernemers uit Weelde ontmoeten buren

Ondernemers uit Weelde ontmoeten buren

Elkaar ontmoeten en beter leren kennen: dat was de doelstelling van de eerste ‘(Werk)-burenborrel op de industriezone in Weelde. Enkele ondernemers namen het initiatief om een gezellige ontmoetingsavond te organiseren. Tot hun eigen verbazing was deze informele borrel een groot succes. Meer dan 100 ondernemende buren kwamen opdagen.

 

 

Vorige vrijdag vond de eerste (Werk)Burenborrel plaats op de industriezone in Weelde. “Een tijd geleden mijmerden we met 4 buren-ondernemers over het feit dat we wel buren zijn, maar dat we de meeste mensen hier op het industrieterrein eigenlijk niet kennen”, vertelt Martine Hendrickx van GT-Foam uit Weelde. “En dat terwijl we de meeste tijd van ons leven naast elkaar – in onze bedrijven – doorbrengen. Edith van Transport Van de Pol, Felix van Omnicol, Jan van Service Van den Hout en ik besloten om samen iets te organiseren.”

Het kleine industrieterrein van Weelde is intussen uitgegroeid tot een zone met een vijftigtal bedrijven. “Te weten dat er 104 deelnemers waren op onze borrel, mogen we zeker spreken van een groot succes. Onder begeleiding van de nodige hapjes en drankjes, zijn er contacten gelegd, en werd er gepraat en vooral ook veel gelachen. We begonnen om 19u, en sloten om 3u pas af.”

Onder het motto ‘Samen ondernemen, samen sterker dan ooit’ wil het bestuur zich – na de eerste succesvolle editie – zich focussen op een vervolgeditie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.