Nieuws Kempen Ondernemers vieren samen kerst

Ondernemers vieren samen kerst

Ondernemers vieren samen kerst

handelaars retieElf handelaars en ondernemers langs de Peperstraat en de Turnhoutsebaan in Retie slaan de handen in mekaar. Ze plaatsten aan hun voordeur eenzelfde, handgemaakte kerstboom waarmee ze hun verbondenheid aan de buitenwereld willen tonen. Tegelijk spraken ze af voor mekaar promotie te voeren.

De deelnemers komen uit heel verschillende sectoren. Zowel een krantenwinkel, parfumeriezaak en een kledingwinkel als een interieurbedrijf, een bandencentrale en een autogarage nemen deel. “We leerden mekaar kennen ter gelegenheid van het jaarlijkse dorpsfeest Krikkrak”, legt initiatiefneemster Marijke Goetelen uit. “Toen rees het idee om in de eindejaarsperiode gezamenlijk naar buiten te treden.”

Ludo Wens van interieurbedrijf Home Style Wens Ludo ontwierp een opmerkelijke kerstboom en daarvan maakten de ondernemers zelf extra exemplaren bij. Die staan sinds begin december voor hun gevel. “Op die manier wensen we onze klanten gezamenlijk een vreugdevol eindejaar en een fantastisch 2015.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer