Nieuws Kempen One Shoe stapt in Intracto Group

One Shoe stapt in Intracto Group

One Shoe stapt in Intracto Group

HERENTALS/UTRECHT – Het Herentalse digitaal agentschap Intracto zet zijn uitbreiding in Nederland verder. Ook One Shoe, een creative digital agency in Utrecht, treedt toe tot Intracto Group. De overname stelt One Shoe in staat om zijn expertise in onder andere Drupal en Laravel op grotere schaal in te zetten.

Het team van One Shoe staat gekend om zijn expertise en ervaring in strategie, technologie en creatie. Als voornaamste technologieën leunt het op Drupal, Laravel, React, Vue.js en Prismic. “De keuze voor Intracto Group geeft ons de kans om volop in te zetten op verdere groei’ reageert Michel van Velde, oprichter en CEO One Shoe. “Toen we in oktober 2019 met elkaar in gesprek raakten, hadden we direct een klik en deelden we dezelfde passie voor de inhoud. Bovendien bleek dat Intracto Group dezelfde bureaufilosofie heeft als die wij al 14 jaar uitdragen: geïntegreerd werken in combinatie met een brede waaier aan specialisaties. Met de toetreding tot Intracto Group creëren we een verdiepingsslag op het gebied van strategie, technologie, marketing, content en creatie.”

Floris Derksen, mede-oprichter en Chief Creative & Digital Officer: “Het is een verschuiving die we steeds meer zien. Onze klanten willen diverse expertises, maar vinden het tegelijkertijd aangenaam om een vertrouwd aanspreekpunt te hebben. Het samenspel van de juiste technologie, User Experience en het gehele ecosysteem van marketing en communicatie wordt meer en meer een voorwaarde voor succes.”

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: “Dat we de ambitie hadden om ook in Nederland nog verder te groeien, was ondertussen al duidelijk. Het team van One Shoe vergroot onder andere weer onze Drupal-expertise en maakt dat we nog meer dan ooit de grootste Drupal-partij van de Benelux vormen.“

Met One Shoe versterkt Intracto zijn aanwezigheid in Utrecht, wat de groep nog meer op de kaart zet op de as Amsterdam-Utrecht-Eindhoven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer