Nieuws Kempen Online Coffee Breaks over heel Vlaanderen, provincie Antwerpen bijt de spits af

Online Coffee Breaks over heel Vlaanderen, provincie Antwerpen bijt de spits af

foto: Edward Jenner

Online Coffee Breaks over heel Vlaanderen, provincie Antwerpen bijt de spits af

Netwerken hoeft niet te stoppen, ook al moet je ‘in je kot’ blijven. Heftig, dat online tools aanbiedt, en SBB Accountants & Adviseurs organiseren een reeks ‘Online Coffee Breaks’ die wordt georganiseerd per provincie. Die voor de provincie Antwerpen komt er op dinsdag 21 april. Het initiatief komt er nadat een eerder online netwerkmoment van beide organisaties veel bijval oogstte.

Heftig en SBB organiseerden begin deze maand de eerste editie van ‘Online Coffee Break’, een online netwerkmoment voor ondernemers. Dat bleek een groot succes: ze slaan opnieuw de handen in elkaar en organiseren in iedere provincie van Vlaanderen een ‘Online Coffee Break’. “In tijden als deze is social distancing een must. Mensen ‘blijven in hun kot’ en hebben voornamelijk contact via digitale weg. Netwerkmomenten kunnen fysiek niet meer doorgaan. Zo kwamen we op het idee om een online netwerkmoment te organiseren.”, vertelt Cedric Spillebeen van Heftig.

“En dat het een succes was”, vult een enthousiaste Caroline Delzongle aan van SBB Accountants & Adviseurs. “Tijdens onze eerste editie in West-Vlaanderen mochten we een mooi aantal van 55 deelnemers verwelkomen. Achteraf ontvingen we ook heel wat leuke reacties van ondernemers die deelnamen aan het online netwerkmoment.

“Dat zette ons aan het denken”, zegt Jef Franck, PR manager van SBB Accountants & Adviseurs. “Al snel hebben we besloten om dit concept uit te breiden en meerdere keren een online netwerkmoment te organiseren. Het blijft immers belangrijk om contact te houden, al is het via digitale weg. Daarom organiseren we nu een editie per provincie. Je kan natuurlijk ook deelnemen buiten je eigen provincie.

Heftig en SBB Accountants & Adviseurs organiseren al enkele jaren samen Open Coffees in de regio West-Vlaanderen. Samen zetten zij dit online initiatief op poten.

De Online Coffee Break voor de provincie Antwerpen vindt plaats op dinsdag 21 april van 10u tot 11u.

Een computer met camera en microfoon is het enige wat je nodig hebt om deel te nemen. Inschrijven kan via www.netwerkevenementen.be/

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer