Online verswinkel Supervers breidt uit naar de Kempen

MOL, MEERHOUT, BALEN, LAAKDAL – Online verswinkel Supervers.be voegt Mol, Meerhout, Balen en Laakdal toe aan het levergebied. Met het Molse ’t Soete heeft de Limburgse webshop ook meteen een eerste Kempense leverancier aangesloten.

Online verswinkel Supervers.be levert boodschappen aan huis op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. De Limburgse online verswinkel brengt bijna dertig lokale handelaars samen in één webshop en groeit razendsnel. Sinds de lancering in 2021 werden al meer dan 20.000 bestellingen geleverd en de verkoop nam in 2022 met bijna 40% toe.

“De cijfers zijn uiteraard van belang, maar de drijfveren van onze klanten zijn wellicht nog belangrijker”, zegt Rob Reculé van Supervers. “Onze klanten kiezen bewust voor kwaliteitsproducten van lokale specialisten. We onderzochten dit voorjaar of diezelfde drijfveren ook in andere regio’s aanwezig zijn en de resultaten waren duidelijk. De eerstvolgende uitbreiding moest naar de Kempen zijn.”

In eerste instantie worden Mol, Meerhout, Balen en Laakdal beleverd door Supervers. Met chocolatier ’t Soete uit Mol wordt meteen ook een eerste lokale specialist uit de Kempen aangesloten. “Supervers heeft in Limburg bewezen dat lokale handel in een online context kan werken”, aldus Stef Cools van ’t Soete. “Wij geloven dat dit ook in de Kempen kan. Daarom verbinden wij ons met plezier aan dit initiatief.”

Info: http://www.supervers.be