TINY Dominique Sels stalt haar kaarten en geschenken uit in de nieuwe cadeauboetiek. — © ram

Ontwerpstudio Tiny Glory opent cadeauboetiek : “Een kleine snuisterwinkel met geschenken voor elke gelegenheid”

Op de hoek van de Hoogstraatsesteenweg en de Leopoldstraat in Rijkevorsel gaat op zaterdag 9 september de cadeauboetiek van Tiny Glory open. Dominique Sels maakt al enkele jaren gepersonaliseerde kaarten en geschenken. Omdat het bij haar thuis te klein werd, zet ze de stap naar een eigen winkel. “Ik probeer geschenken te maken met een lange levensduur.”

De slogan van Tiny Glory is dat bij elk verhaal, groot of klein, een gouden randje hoort. Voor Dominique Sels (36) begon het enkele jaren geleden als hobby. “Ik maakte kaartjes voor vrienden en logo’s”, vertelt Dominique. “De ontwerpstudio groeide uit tot een bijberoep en sinds twee jaar doe ik het voltijds. Het assortiment breidde nog uit met geschenken en doopsuiker. De voorraden namen steeds meer plaats in beslag van onze zolder. Daarom hebben we een nieuw pand gekocht en laten inrichten zodat we het beiden kunnen gebruiken. Mijn cadeauboetiek is aan de straatkant, het andere gedeelte gebruiken mijn man en zijn personeel voor hun softwarebedrijf Codecraft.”

“De cadeauboetiek is een kleine snuisterwinkel met geschenken voor elke gelegenheid. Er staan dingen uitgestald die ik zelf heb gemaakt, maar ook van andere ontwerpers. Klanten kunnen bij mij terecht voor op maat gemaakte kaartjes en geschenken voor elke gelegenheid. Meestal zijn het feestelijke gebeurtenissen zoals een geboorte, huwelijk en peter- of metergeschenk. Daarnaast heb ik ook al rouwkaartjes gemaakt. Voor het maatwerk vertellen mensen wat ze willen, daarna ga ik aan de slag met kleuren en vormen. Momenteel zijn ronde vormen een trend. De ontwerpen gaan naar drukkerijen in Brasschaat”, zegt Dominique Sels.

Tiny Glory maakt met kleine dingen grote dromen waar. — © ram

Duurzaamheid

Met Tiny Glory wil Dominique via kleine dingen grote dromen waarmaken. “Het is fijn om de mensen te horen vertellen over hun trouw of een geboorte en daarmee aan de slag te gaan. Duurzaamheid vind ik belangrijk. Ik probeer van elk geschenk iets exclusief te maken en met een lange levensduur. De cadeauboetiek is open op donderdag en vrijdag in de namiddag en zaterdagvoormiddag. Om de opening zaterdag te vieren, krijgt iedere klant een hapje en een drankje”, aldus Dominique.

http://www.tinyglory.be