Nieuws Kempen Ook Geel krijgt een Open Coffee

Ook Geel krijgt een Open Coffee

Ook Geel krijgt een Open Coffee

open coffeeTwee maanden nadat Hoogstraten opstartte, krijgt ook Geel een Open Coffee. Dat brengt het totaal in de Kempen op 6. Open Coffees zijn laagdrempelige netwerkbijeenkomsten voor ondernemers die in de ochtenduren plaatsvinden.

Initiatiefnemer voor Geel is Koen Peeters, business development manager bij Acerta en woonachtig in Olen. “Geel was nog een open plek in de Kempen, naast Turnhout, Mol, Herentals, Hoogstraten en Lier”, motiveert hij. “Het is een stad waar op economisch vlak veel beweegt. Ik sprak erover met de mensen van voetbalclub ASV Geel en zij waren meteen enthousiast. Voor hen kadert dit in de reconversie van de Leunen en het vernieuwde voetbalstadion. De bijeenkomsten zullen bij hen plaatsvinden.”

Bijzonder concept
Peeters lanceerde in november 2015 ook al Open Coffee in het Acerta-hoofdgebouw in Wilrijk. “Daar mogen we elke keer een 100-tal deelnemers verwelkomen. Ik geloof in het concept van Open Coffee. Het is laagdrempelig, niks moet en alles mag. Een fantastisch gegeven. Nog anders dan bijvoorbeeld de bijeenkomsten via Voka of BNI, die meer gestructureerd verlopen.”

Naast ASV Geel en Acerta zijn Belisol en Integras partners van de nieuwe Open Coffee. De eerste bijeenkomst vindt plaats op 14 april en vanaf dan elke tweede donderdag van de maand van 8.15 tot 10.15 uur. “Voor Geel hebben we ook de ambitie om het cijfer van de 100 deelnemers te halen”, besluit Koen Peeters.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Meerhout, Mol
Meerhout

Zoon stapt mee in uitvaartbedrijf

Uitvaartverzorger Ann Schillebeeckx heeft afgelopen weekend haar nieuwe aula in Meerhout voorgesteld aan het grote publiek. In aula Veldpoort kunnen… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer