Nieuws Kempen Ook met structurele steun zoekt Trezart contact met bedrijven

Ook met structurele steun zoekt Trezart contact met bedrijven

Ook met structurele steun zoekt Trezart contact met bedrijven

tresartHet straatkunstenfestival Trezart krijgt voor het eerst in zijn ontstaan structurele subsidies van de Vlaamse overheid. Vroeger waren er projectsubsidies maar nu uit de Vlaamse circuscommissie haar vertrouwen aan de hand van een structurele bijdrage gedurende twee jaar.

Trezart is de organisator van het straatkunstenfestival jaarlijks in september op het Zilvermeer in Mol. Daarnaast ondersteunt de vzw jong talent: theatermakers, acrobaten, circusartiesten, enz. “Zij kunnen een beroep doen op de productiecel”, legt Karen Delfosse van Trezart uit. “Die krijgen de kans om in residentie op het Zilvermeer een productie uit te werken, gekoppeld aan een aantal try-outs en/of een voorstelling op het festival.” Afgelopen maand werkte PiksPalace een nieuwe voorstelling uit tijdens hun verblijf op het Zilvermeer.

“We focussen de jongste jaren meer en meer op bedrijven aan de hand van Vip-formules op ons festival. We geven hen de mogelijkheid om een originele dag aan te bieden aan hun klanten of andere relaties”, aldus Karen Delfosse. “Het is nog te weinig bekend dat we dit doen en hier willen we de komende periode nog sterker op inzetten.” “Ook kunnen we voor bijzondere animatie zorgen op bijvoorbeeld bedrijfsfeesten”, vult haar collega Dorien Onsea aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer