Nieuws Kempen Oostenrijkse EMCO kiest voor Robojob

Oostenrijkse EMCO kiest voor Robojob

Oostenrijkse EMCO kiest voor Robojob

HEIST-OP-DEN-BERG – RoboJob, internationale marktleider in CNC-automatisering voor kleine en middelgrote series, gebruikt deze periode onder andere om de banden met haar partners aan te halen.  Zo blijkt dat ook het Oostenrijkse EMCO voor RoboJob kiest.

Het zijn vreemde tijden voor de maakindustrie, ook bij RoboJob. Het bedrijf uit Heist-op-den-Berg blijft echter niet bij de pakken zitten. Het staat haar klanten bij waar het kan en ook partners worden niet aan hun lot overgelaten. Dat blijkt wel uit een nieuwe samenwerking die is ontstaan met EMCO.

EMCO is een Oostenrijkse producent van CNC-gestuurde draai- en freesmachines. Het bedrijf is al actief sinds 1947 en heeft productievestigingen in Oostenrijk, Duitsland en Italië.

“Nu gaan we nog een stap verder,” vertelt Business Development Manager Jelle De Roovere. “Concreet zal EMCO een aantal pakketten samenstellen waarbij de CNC-machines van EMCO worden aangeboden met de meest geschikte automatisering van RoboJob. De klanten van EMCO kunnen dat pakket dan uit één hand aankopen, bij EMCO, uiteraard aan een erg aantrekkelijke prijs. We zullen de installateurs van EMCO ook een grondige opleiding geven, zodat zij ook onze robots kunnen installeren en onderhouden. Daarnaast hebben RoboJob en EMCO veel tijd geïnvesteerd in het afstemmen en stroomlijnen van de interface tussen de CNC-machine en de RoboJob.”

Het is de bedoeling dat er de komende maanden verschillende events worden georganiseerd waarbij de pakketten ook fysiek gedemonstreerd zullen worden. EMCO zal haar klanten uitnodigen op verschillende Demodagen.

RoboJob werd in 2007 opgericht, met als missie de maakindustrie opnieuw winstgevend en competitief te maken, en deze industrie opnieuw aantrekkelijk te maken voor jonge werknemers.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.