OP WIELEN RAF JANSSENS

Op Wielen biedt verplaatsbare ruimtes met uiteenlopende toepassingen

Raf Janssens, oprichter van HVAC-bedrijf 4Technics, is terug met een nieuwe onderneming genaamd Op Wielen. Op Wielen richt zich op het ontwerpen en produceren van verplaatsbare ruimtes.

Met zijn uitgebreide ervaring en expertise in de bouwsector heeft Raf Janssens besloten om zijn passie voor innovatie en flexibele ruimtes te volgen. Als pionier in de industrie begrijpt Janssens de groeiende behoefte aan aanpasbare en verplaatsbare constructies. Zijn nieuwe onderneming, Op Wielen, biedt klanten de mogelijkheid om hun extra ruimte naar wens te ontwerpen, zodat deze perfect past bij hun specifieke behoeften. Het gaat daarbij van tiny houses tot thuiskantoren, van mancaves tot poolhouses, van guesthouses tot zorgwoningen aan huis. Elk ontwerp kan volledig worden gepersonaliseerd, zowel op het gebied van functionaliteit als esthetiek.

Naast het leveren van ultieme flexibiliteit aan particuliere klanten, werkt Op Wielen ook aan een specifieke oplossing voor zakelijke klanten, zoals campings en recreatiedomeinen. Met oog voor het groeiende campingtoerisme en de behoefte aan uitbreiding van recreatiemogelijkheden, biedt Op Wielen B2B-klanten unieke verplaatsbare ruimtes aan die perfect aansluiten bij de ervaring die ze aan hun klanten willen bieden.

Voor meer informatie over de diensten en producten van Op Wielen kunt u steeds een bezoek brengen aan hun website www.opwielen.be. Voor een persoonlijk voorstel bent u van harte welkom op het adres Ring 104 te 2200 Noorderwijk voor een lekkere koffie bij een oriënterend gesprek. Het team van Op Wielen staat klaar om uw vragen te beantwoorden en uw droomruimte werkelijkheid te laten worden.