koffie

Open Coffee Hoogstraten kijkt uit naar volgend netwerkmoment

Het nieuwe Open Coffee-seizoen is weer van start gegaan. Het concept is geliefd bij ondernemers, omdat ze hier elkaar in de ochtend - met een tas koffie in de hand - in een informele sfeer kunnen ontmoeten en hun zakelijk netwerk kunnen uitbreiden. Samen met Unizo, Made in Kempen en Liantis organiseert SBB Accountants & Adviseurs de Open Coffees in Hoogstraten. De volgende editie is op 28 oktober.

"Als zelfstandige, ondernemer of vrije beroeper doe je er goed aan om kennis en ervaringen met collega-ondernemers uit te wisselen. Daarom organiseren wij Open Coffee  Hoogstraten: een kort, maandelijks en gratis netwerkmoment voor ondernemers", aldus mede-initiatiefnemer SBB.

Een Open Coffee is een gratis en ongedwongen bijeenkomst voor alle mogelijke zelfstandigen: ondernemers pur sang, maar ook vrije beroepers, starters, freelancers en leveranciers. Iedereen is er welkom en kan ongedwongen netwerken met mede-ondernemers.

Op 28 oktober ontvangt Innomedio en Digimedio met open armen het Open Coffee-concept. Door bouwwerken aan de overkant van hun gebouw in Malle, zal de Open Coffee niet doorgaan in hun kantoorgebouwen, maar wel in de Cube van Comitor, aan de Nijverheidsstraat in Malle. Wie zin heeft om deel te nemen, kan zich gratis vooraf inschrijven via deze link.