Nieuws Kempen Open Coffee verlaat OffiCenter in Turnhout

Open Coffee verlaat OffiCenter in Turnhout

Open Coffee verlaat OffiCenter in Turnhout

MIK_Open-Coffee-Kempen-20140220_5Het succesvolle netwerkevent voor ondernemers Open Coffee vindt donderdag 18 februari voor de laatste keer plaats in het OffiCenter aan de Rubensstraat in Turnhout. Plaatsgebrek doen de initiatiefnemers uitwijken naar een nieuwe locatie. Welke dat wordt, maakt gastheer Laurens Geukens van Group S dan bekend.

Het OffiCenter was de gastlocatie voor de maandelijkse Open Coffee-bijeenkomsten sinds de start in Turnhout in oktober 2013. De netwerkochtenden mogen op een steeds grotere belangstelling rekenen. “Het aantal aanwezigen schommelt normaal tussen de 40 en 50 en door die groei zitten we met plaatsgebrek. Daarnaast willen we het concept een nieuwe impuls geven door van locatie te switchen”, legt Laurens Geukens uit.

Elke donderdag in de Kempen
De nieuwe locatie staat al vast maar wordt pas 18 februari bekendgemaakt. “We blijven alleszins in Turnhout en gaan naar een locatie waar voldoende gratis parking is en de limiet niet beperkt”, aldus Geukens. De Open Coffee-bijeenkomsten vinden telkens van 8 tot 10 uur plaats, elke eerste donderdag van de maand in Herentals (Q-bic), elke tweede donderdag in Lier (Bar Collins), elke derde donderdag in Turnhout en elke vierde donderdag in Mol (Technologiehuis Innotek).

De komende maanden staan in de Kempen nog twee Open Coffees on tour gepland: op 23 februari bij Kwadro in Herentals en op 11 maart bij Hillewaere in Oud-Turnhout.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer