Nieuws Kempen Openingszitting VKW Kempen in beeld

Openingszitting VKW Kempen in beeld

Openingszitting VKW Kempen in beeld

VKW Kempen gaf de aftrap van haar  nieuwe werkjaar waarin het ondernemers wil doen nadenken over toekomstgericht ondernemen. In de toekomstcyclus worden bedrijfsleiders en leidinggevenden uitgenodigd om na te denken over de belangrijke trends die op hen afkomen. Bij elke activiteit, die telkens in een andere Kempense onderneming plaatsvindt, schetst een specialist de specifieke uitdaging en komt een ondernemer vertellen hoe zij/hij dit in haar/zijn bedrijf aanpakt.

Tijdens de openingssessie op 15 september werd het programma van die toekomstcyclus nader toegelicht. Gastspreker Ruben Schaubroeck van McKinsey gaf zijn visie over hoe technologie onze manier van leven en werken zal veranderen. Hij somde 12 technologieën op die een grote impact zullen hebben op ondernemingen én consumenten en gaf 7 tips om hierop in te spelen. Daarna kende voorzitter Michael Bremans de titel van “Kempenaar 2014” toe aan Cartamundi.

Made in Kempen was erbij, en fotograaf Bert De Deken maakte een beeldverslag.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer