Nieuws Kempen Opmars Albert Heijn in de Kempen gaat voort

Opmars Albert Heijn in de Kempen gaat voort

Foto: Trias

Opmars Albert Heijn in de Kempen gaat voort

GEEL – Er komt alweer een vestiging bij in de Kempen van de Nederlandse supermarktketen Albert Heijn. Daarvoor wordt aan de Molseweg in Geel een nieuwbouw gerealiseerd. De nieuwe winkel gaat nog in 2020 open.

De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn strijkt nu ook neer in Geel. De warenhuisgroep was al een tijdje op zoek naar een geschikte Geelse locatie voor een vestiging. Aan de Molseweg, waar zich nu nog garage Lievens bevindt, komt een nieuw gebouw met beneden een winkelruimte van zo’n 2.000 m² en boven appartementen. Er is ook parkeerplaats voorzien met ruimte voor 110 wagens.

Het gebouw wordt een realisatie van de Geelse projectontwikkelaar TB Vastgoed, samen met het Turnhoutse architectenbureau TRiAS.

In de nieuwe vestiging zouden zo’n 50 mensen aan de slag kunnen. Albert Heijn hoopt de winkel nog voor het einde van het jaar te openen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer