Nieuws Kempen Opnieuw een waslijst aan faillissementen

Opnieuw een waslijst aan faillissementen

Opnieuw een waslijst aan faillissementen

Justitia1Na dagvaarding door schuldeisers is de bvba Tee Shipping, Kweekstraat in Merksplas, failliet verklaard. Het gaat om een handel in voertuigen en onderdelen. De curator is Wim Nysmans.

Het doek valt over de bvba  Beneco, Steenweg op Mol in Oud-Turnhout. Deze groothandel in diverse producten werd gedagvaard door schuldeisers. Wim Nysmans is de curator.

Eveneens op dagvaarding is aan Rauwelkoven in Geel de bvba B.M.R. , uitbater van een eetgelegenheid, failliet. De curator in dit dossier is Tom Vandecruys.

De zaakvoerders van de bvba Trainingscentrum Spirit, een fokker van paarden gevestigd aan de Roerdompstraat in Geel, legden zelf de boeken neer. Meester Silvy Sterckx, treedt op als curator.

Ook de nv ABC 2000, die aan Rauwelkoven instond voor de verhuur van eigen onroerend goed, werd op eigen aangifte failliet verklaard. De zaak is nu in handen van curator Tom Vandecruys.

Nog in Geel hebben de zaakvoerders van de bvba V.D.P. zelf de stekker uit het contact getrokken. Het gaat om de uitbater van een taverne aan het St.-Dimpnaplein. De curator is Gert Verreyt.

Aan de Adolf Reydamslaan in Mol valt het doek over de cv LT Mat, een handelsbemiddelaar rond machines een apparaten. De onderneming werd gedagvaard.  De curator is Christophe Geukens.

De rechtbank sprak ook de faling uit van de bvba Emiran, een kleinhandel in voedings- en genotsmiddelen gevestigd aan de Doornboomstraat in Mol. Dat gebeurde na dagvaarding. Antje Van Overstraeten en Gert Hermans zijn de curatoren.

Na dagvaarding is de bvba De Cock Imperium failliet verklaard. Het betreft een eetgelegenheid met vestigingsadres aan de Diamantstraat in Herentals. An Notelteirs treedt op als curator.

Nog in Herentals werd Dirk Van Orshaegen failliet verklaard als uitbater van café The Bridge aan de Stadspoortstraat. Dat gebeurde op eigen aangifte. De curator is An Notelteirs.

Aan de Amsterdamstraat in Meer is de bvba NMS failliet op dagvaarding. De firma tekende voor funderingswerken.  Meester Mark Bruurs werd aangesteld als curator.

De Nederlandse Francisca Besems is op dagvaarding failliet verklaard.  De vrouw baate een café uit aan Tulderbos in Poppel. Curator Mark Bruurs handelt de zaak verder af.

Christel Stoops heeft de boeken neergelegd van haar café Breugels, Steenweg op Ravels in Oud-Turnhout. De curator in deze zaak is Tom Van Even.

De bvba Turnhoutse Transportmaatschappij, Antwerpsesteenweg in Vosselaar, is failliet op eigen aangifte. De taximaatschappij had nog één medewerker in dienst. Veerle Verhaegen is de curator.

Aan de Olmensebaan in Balen is de bvba Valkenborghs failliet op bekentenis. De onderneming tekende voor verwarming en sanitair. Er was nog één personeelslid. Eef  Stessens is de curator.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Arendonk, Brasschaat
Arendonk

Nieuw woonerf in hartje Arendonk

Op de site van een voormalig schoolterrein in het centrum van Arendonk gaat Ultrium Development, met hoofdzetel in Brasschaat, aan… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer