Nieuws Kempen Opnieuw ontbijtpakketten van Entre Deux Côtes, met nog uitgebreide formule

Opnieuw ontbijtpakketten van Entre Deux Côtes, met nog uitgebreide formule

Opnieuw ontbijtpakketten van Entre Deux Côtes, met nog uitgebreide formule

GEEL/TURNHOUT/MERKSPLAS – Cateraar Entre Deux Côtes lanceert een foodbox-concept dat het voor bedrijven mogelijk maakt om relatie-of eindejaarsgeschenk aan te bieden aan hun werknemers. De cateraar geeft zichzelf op die manier wat activiteit nu de eventsector nog steeds stil ligt en zet met de boxen in op een originele inhoud met oog voor lokale producten.

Door de aanhoudende coronacrisis is het voor cateraars niet simpel om bezig te blijven. Events vallen in het water, de keuken staat leeg en ook het trouwseizoen was niet bepaald rooskleurig. Voor cateraars is het daarom zoeken naar vernieuwingen en manieren om anders uit de hoek te komen. De Geelse cateraar Entre Deux Côtes lanceert nu een foodbox-concept. Bedrijven kunnen daarmee een relatie-of eindejaarsgeschenk aanbieden aan hun werknemers.

“Tijdens de eerste lockdown probeerde ons bedrijf zich al veerkrachtig op te stellen door  huisbereide maaltijden en ontbijtjes aan huis te leveren”, vertelt Femke van Ginkel van Entre Deux Côtes. “Elke zondag stonden we paraat om de hele Kempen te voorzien van verse ontbijtjes. Daarvoor werkten samen we met een lokale bakker en slager. Ook het appelsap kwam van een regionale appelteler. Zo kwam het idee om ook tijdens deze lockdown in te zetten op het leveren van ontbijten.” Entre Deux Côtes heeft nu opnieuw een ontbijt-concept ontwikkeld waarbij je een ontbijt aan huis kan bestellen als cadeau, maar ook als relatie-of eindejaarsgeschenk in de B2B-sector.  “We proberen een origineel ontbijt samen te stellen met verse en lokale producten, op een mooie en creatieve manier gebracht. Je kan een doos laten samenstellen op basis van een budget en kan ook zelf kiezen wat er in gaat”, verduidelijkt Femke Van Ginkel. “We hebben al enkele mooie bestellingen binnen gekregen. IKEA Hasselt deed een bestelling van de ontbijtboxen alle werknemers van hun drie verschillende vestigingen. En VOKA Kempen-Mechelen liet een apéro-foodbox op maat maken met verschillende gerechtjes, zodat ze de deelnemers aan webinar konden vergasten op hapjes en een mocktail tijdens een online event.”

De ontbijtpakketten kunnen aan huis worden geleverd, of zijn ook af te halen bij Entre Deux Côtes in Geel of aan brasserie Colonie 7 in Merksplas.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Oevel
Oevel

Foodmaker wint Mercuriusprijs

OEVEL - Foodmaker uit Oevel (Westerlo), met wereldsterren Tom Boonen, Kim Clijsters en Vincent Kompany als uithangbord, heeft de prestigieuze… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Nijlen
Nijlen

Faillissement in Nijlen

In de voorbije week hebben de verschillende afdelingen van de ondernemingsrechtbank Antwerpen alles samen 19 faillissementen uitgesproken. De uitspraken van… Lees meer