Orakel Den Bempd Retie Den Bempd. Foto: Orakel Group

Orakel Group zoekt horeca-uitbater

Orakel Group is wereldwijd leider in producten voor de evenementensector en sportwereld. En daar wil het bedrijf nog meer op inspelen. Dit keer binnen hun eigen gemeenschap. De groep, waarvan de hoofdzetel in het Kempense Retie ligt, kondigt de heropening van een sportcomplex in het centrum van de gemeente aan.

Orakel Group kocht eerder dit jaar het voormalige tenniscomplex Den Bempd en heeft dit verhuurd aan twee jonge ondernemers, Lars en Brent Truyens. Vanaf juni 2024 zullen zij onder de naam ‘Indoor Padel Club De Ridder’ het complex een tweede leven geven door er zes gloednieuwe padelvelden te plaatsen.

“We zijn zelf fervente padelspelers en met het onvoorspelbare weer in België zagen we de nood aan bijkomende indoor velden. De leegstaande tennishal van Den Bempd zagen we hiervoor als een ideale locatie, te meer omdat er in deze regio ook een groter tekort is aan padelvelden in vergelijking met andere regio's. Samen met een externe padelschool hopen we vanaf 7 juni de padelgemeenschap in en rond Retie verder uit te bouwen en te ondersteunen", aldus de broers.

Nathalie Breugelmans, business development manager bij Orakel Group ziet het toevoegen van padelvelden als een mooie kans voor de gemeente Retie. “Dit initiatief is meer dan alleen een sportieve onderneming; het is een investering in de lokale gemeenschap. Door het bieden van een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen sporten en van elkaars gezelschap kunnen genieten, versterken we de sociale banden binnen onze gemeente. Bovendien creëren we nieuwe kansen voor lokale ondernemers en stimuleren we economische groei.”

Bovendien is Orakel Group nog op zoek naar een ondernemer met een passie voor horeca die de commerciële ruimte van 600m² wil uitbaten. Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen door Nathalie Breugelmans te contacteren via e-mail op nathalie@admin.eu of telefonisch via 014 38 99 01.