Nieuws Kempen Oud-Turnhoutse actie met flitsende video

Oud-Turnhoutse actie met flitsende video

Oud-Turnhoutse actie met flitsende video

114 Oud-Turnhoutse ondernemers figureren samen met enkele bekende gezichten in een video met de titel ‘In Oud-Turnhout ontmoeten we elkaar’. Op vraag van VO-OT vzw – Verenigde Ondernemers Oud-Turnhout – gingen studenten Janne en Wout van JW Visual Creations aan de slag om meer dan 100 ondernemingen in de kijker te zetten. Het opzet was een vlot en ludiek filmpje, dat zijn mosterd haalde bij de begingeneriek van het tv-programma Iedereen Beroemd.

In het filmpje tonen de Oud-Turnhoutse ondernemers de verbondenheid die gegroeid is. Ze konden ook rekenen op enkele gekende dorpsgezichten, zoals Margriet Hermans en Marc Dex. “De echte Oud-Turnhoutenaar herkent zeker “Den Dikke”, Zuster Cilia, Jeanne, “Den Duvel” en de Luc”, aldus VO-OT vzw.

“De muziek bij het filmpje werd gemaakt door WEZZ, een professionele muzikant met zijn eigen opnamestudio in Oud-Turnhout. Als producer creëert hij zijn eigen songs, maar ook die van  andere artiesten. Zijn eigen werk hoor je regelmatig op verschillende radiozenders”, klinkt het nog.

In zomerbar ‘Hof ter Dorpe’ werd de promovideo voorgesteld aan de Oud-Turnhoutse middenstanders. Aan de video is een wedstrijd verbonden waarbij deelnemers kans kunnen maken op een cadeaubon van 750 euro. Hiervoor moeten mensen de namen van de uitbaters raden.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer