Nieuws Kempen Out of office – Marieke Boeckmans (Stek): “Ik ben een echte Bourgondiër, al laat ik het vlees vaak aan mij passeren”

Out of office – Marieke Boeckmans (Stek): “Ik ben een echte Bourgondiër, al laat ik het vlees vaak aan mij passeren”

Out of office – Marieke Boeckmans (Stek): “Ik ben een echte Bourgondiër, al laat ik het vlees vaak aan mij passeren”

MOL – Tijdens de vakantieperiode zijn ook ondernemers ‘Out of Office’. Tijd dan om het eens niet over ondernemerschap te hebben maar over andere zaken die een mens bezighoudt. Vandaag: Marieke Boeckmans, oprichter en coach bij Stek.

Voor wie neem je zeker de telefoon op, ook al is het 3 uur ’s nachts?
Familie en vrienden. Iedereen die mij kent, weet dat hij mij niet om 3u ’s nachts moet bellen tenzij het echt nodig is! Als ze bellen, zal er dus wel een goede reden zijn.

Waar zou je een toerist naartoe sturen die in jouw regio iets moois wilt ontdekken?
Oh, er zijn talloze mooie plaatsen in en om Mol! Uiteraard zijn de Molse meren een must-see, maar ook het Grote Netewoud met het bezoekerscentrum, de uitgestrekte zandvlakte van de Keiheuvel en de abdij met immense bossen van Postel mogen niet ontbreken op het lijstje.

Welk tv-programma mogen we als jouw ‘guilty pleasure’ beschouwen?
Ik kijk zelden gewone tv. Als er al een programma is dat mijn aandacht weet te pakken, is het Liefde voor muziek. Heerlijke muziek, steeds anders gebracht vaak door artiesten waar ik niet direct naar zou luisteren. Fijne feel-good tv.

Met welk cadeau kan men jou écht een plezier doen?
Een boek! Ik lees ongelofelijk graag en ben steeds op zoek naar nieuwe boeken om in te verdwijnen. Maar chocolade of een goede fles rode wijn worden zeker en vast ook op prijs gesteld.

Welke klus heb je al zo vaak uitgesteld dat je huisgenoten er nerveus van worden?
Mijn auto wassen. Ik ben op dat gebied een cliché vrees ik: huis op orde, auto niet.

Aan welke huishoudelijke taak heb je een absolute bloedhekel?
Ramen wassen. Ik slaag er niet in om een raam proper te krijgen zonder strepen. Ik begrijp niet hoe andere mensen dit doen!

Welk gerecht en welke drank mogen ze op tafel zetten als jij het feestvarken bent?
Pasta met een goede fles rode wijn. Maar eigenlijk eet en drink ik nogal veel graag. Ik ben een echte Bourgondiër, al laat ik het vlees vaak aan mij passeren. Liever wat extra groenten of een heerlijk stukje kaas.

Wat is de belangrijkste tip die je kinderen zeker moeten onthouden?
Doe dat waar jij gelukkig van wordt en ga er voluit voor!

Waar in jouw buurt vind je een toonbeeld van gepassioneerd ondernemerschap?
In mijn eigen huis. Imaxx (webdesign) is het bedrijf van mijn partner Bram. Hij heeft zijn bureau bij ons aan huis en besteedt meer uren daar dan in ons huis. Alle websites worden op maat ontworpen en met de nodige feeling voor de klant. Na bijna twintig jaar doet Bram dit nog steeds met hart en ziel en blijft hij de puntjes op de i’s zetten.

Op welke vakantiebestemming zou je met plezier een quarantaine van 14 dagen willen uitzitten?
Eender welk idyllisch eiland waar er zon, strand en cocktails te vinden zijn.  Enige voorwaarde is dat mijn gezin en onze hond mee mogen. Dan mag de quarantaine zelfs nog wat langer duren van mij!

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.