Out Of Office met Goele Vermeeren: “Een glaasje rosé is altijd feest en een Aperol Spritz is echt vakantie!”

In onze zomerreeks Out Of Office maken we deze week kennis met Goele Vermeeren. De zaakvoerster van Master Meubel uit Turnhout geeft via een achttal ongewone vragen een unieke en verrassende inkijk in haar privéleven. “Je kan mij een plezier doen met tijd in de vorm van een extra weekendje weg met mijn echtgenoot, liefst naar ons eigen plekje in Nice.”

Hoe ziet uw droomvakantie eruit?

Wij gaan de laatste jaren steeds naar Nice. We hebben daar ons eigen appartement, dat altijd klaar staat en waar we volledig tot rust kunnen komen. Maar we trekken er natuurlijk ook vaak op uit. Met onze scooters zijn we op amper tien minuutjes in het stadscentrum, waar we kunnen wandelen in de gezellige straatjes of op de promenade langs het strand. Ons appartement ligt in een rustige buurt, maar in het centrum is er winter en zomer veel te zien of te beleven. Bovendien hebben we de mogelijkheid om uitstappen naar heel veel mooie plekjes in de regio te maken. Die hebben we nog niet allemaal gezien en dus hebben we in Nice en omgeving nog veel te doen.

Welke was uw meest memorabele vakantie tot nu toe?

De eerste vakantie naar Zuid-Frankrijk toen de kinderen nog klein waren. Het was onze eerste vakantie samen als nieuw samengesteld gezin en we praten daar nog steeds samen over. Tijdens die vakantie was er meteen een goeie klik en we hebben er allemaal intens van genoten. Misschien hebben we daarom uiteindelijk ook besloten om van die streek onze tweede verblijfplaats te maken. Elke trip naar Zuid-Frankrijk staat dus garant voor een beetje nostalgie.

Welk gerecht en welke drank mogen ze op tafel zetten als u het feestvarken bent?

Een glaasje rosé is altijd feest en een Aperol Spritz is echt vakantie! De Limoncello Spritz kon ik ook wel smaken deze zomer.  Ik heb niet meteen een favoriet gerecht. Ik lust eigenlijk alles wel. Deze zomer ontdekten we een restaurantje waar men inktvis serveerde op gegrilde aubergine. Het was zo lekker dat we meteen een tweede restaurantbezoek geboekt hebben.

Met welk cadeau kan men u écht een plezier doen?

Tijd in de vorm van een extra weekendje weg met mijn echtgenoot, liefst naar ons eigen plekje in Nice.

Aan welke huishoudelijke taak heeft u een absolute bloedhekel?

Geen eigenlijk. Ik doe wat moet gedaan worden maar gelukkig heb ik veel hulp van de gezinsleden en externe bijstand.

Welk tv-programma mogen we als uw ‘guilty pleasure’ beschouwen?

Ik kijk eigenlijk geen televisie. Met het gezin zijn we tijdens de pandemie wel “Blind Getrouwd” gaan volgen. Sindsdien wordt dat programma steevast opgenomen om te bekijken tijdens een gezellig gezinsmoment. Daarnaast geniet ik er wel van om, op een moment dat ik er nood aan heb, naar een film op Netflix te kijken.

Voor welke artiest staat u als eerste in de rij om tickets te kopen?

Mijn man en ik hebben een verhaal met Sofie & So Four, de band van Sofie Verbruggen, die ooit onder meer deelnam aan Eurosong. Toen mijn echtgenoot mij het hof maakte, stuurde hij mij haar nummer I Love You door. Bovendien heeft hij Sofie ooit naar mij laten bellen. Dat schept uiteraard een speciale band. Onlangs hadden we tickets voor een concert, maar dat werd geannuleerd omdat Gustaph geselecteerd was voor het Eurovisiesongfestival. Als Sofie & So Four binnenkort nog eens optreden, zijn we er zeker bij. Daarnaast heb ik een brede muziekkeuze. Ik speel zelf altviool, dus een klassiek stuk kan ik zeker ook appreciëren.

Met welke Kempense ondernemer (M/V/X) zou u een blind date wel zien zitten?

Met Inge Woestenborghs uit Merksplas. Dat zou wel geen blind date zijn. We zijn samen lid van de Straffe Madammen, zij als voorzitster van de federatie bouw en ik als voorzitster van de federatie interieur. We kennen elkaar dus, maar hadden nooit echt de kans om eens echt te praten. Je mag mij dus voor een goed gesprek aan tafel zetten met Inge.