Nieuws Kempen Overname Immo VDV door Groep Hugo Ceusters-SCMS

Overname Immo VDV door Groep Hugo Ceusters-SCMS

Overname Immo VDV door Groep Hugo Ceusters-SCMS

logo CeustersRecentelijk rondde Groep Hugo Ceusters de acquisitie van het handelsfonds Immo VDV uit Grobbendonk af,  een regionale vastgoedspeler die wel nog in de projectontwikkeling actief blijft. De nieuwe projecten worden in de toekomst wel exclusief door Groep Ceusters-SCMS vermarkt.

Groep Hugo Ceusters uit Antwerpen met vestigingen in Brussel en Gent heeft met haar beheerafdeling het syndicschap en beheer van de twaalf bedrijvenparken overgenomen, goed voor een gezamenlijke oppervlakte van 84.000 m2. Naast de beheersovereenkomsten, neemt HCS ook de bestaande commerciële mandaten over van Immo VDV, waaronder het exclusieve verkoopmandaat voor het Pagasus-park in Veerle-Laakdal.

De activiteiten van Immo VDV zullen door HCS verdergezet en uitgebouwd worden vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen, waarbij Jacques Vandervorst, zaakvoerder van Immo VDV, in een eerste periode nog als externe adviseur meedraait.

De overname past in het strategisch groeiplan dat Grop Hugo Ceusters sinds enkele jaren uitrolt, en waarbij geografische expansie centraal staat. Dankzij de acquisitie krijgt de groep een stevigere voet aan de grond in de Kempen waar de logistieke (KMO-)sector een groot groeipotentieel heeft.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer