Nieuws Kempen Overnemer voor Delhaize Berlaar

Overnemer voor Delhaize Berlaar

Overnemer voor Delhaize Berlaar

delhaizeDe Delhaize op de Itegembaan in Berlaar krijgt een doorstart. Het filiaal sluit op 30 november, maar wordt op 3 december opnieuw geopend als AD Delhaize.

De Berlaarse Delhaize is één van de negen filialen die in februari in de etalage werden gezet. Delhaize wilde ze niet langer zelf uitbaten. Voor Berlaar is nu een overnemer gevonden: de familie Krieckemans, die ook al de AD Delhaizes van Herenthout en Lier Bloemmolens uitbaat.

Het personeel wordt niet mee overgenomen. Delhaize wil hen tewerkstellen in andere Delhaize-filialen in de streek. Voor de nieuwe zaak gelden andere loonvoorwaarden en wordt nieuw personeel aangeworven.

Naast de Delhaize van Berlaar is ook een uitbater gevonden voor het filiaal van Schaarbeek. Voor de andere zeven winkels is nog geen oplossing gevonden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer