Nieuws Kempen OVI maakt voor Quick kaaskroketballetjes van Passendale

OVI maakt voor Quick kaaskroketballetjes van Passendale

OVI maakt voor Quick kaaskroketballetjes van Passendale

Snackproducent OVI uit Olen heeft een nieuw product ontwikkeld dat deze zomer door fastfoodketen Quick zal worden geserveerd. Het gaat om kaaskroketballetjes die zijn gemaakt met Passendale-kaas.

Quick trekt al enkele jaren de Belgisch kaart waarbij het zoveel mogelijk tracht samen te werken met Belgische leveranciers. Voor de nieuwe kaaskroketballetjes Cheesy Passendale vond de restaurateur een partner in OVI.

Made in Belgium
Peter Van Moeseke, commercieel directeur bij OVI: “We zijn trots dat we samen met Quick 100% Belgische Cheesy balls met Passendale Caractère hebben ontwikkeld. Het is een Belgische kaas die volgens een traditioneel recept wordt bereid en 4 maanden rijpt in de kaaskelders van Passendale. Ons R&D-team van Leon’s Cheese Cuisine is erin geslaagd deze kaas te verwerken in een smeuïg kaaskroketballetje. Als familiaal Kempens bedrijf zijn we enthousiast dat jong en oud van deze innovatieve Made in Belgium Cheesy balls zullen kunnen smullen.”

De komende maanden voegt Quick nog meer tijdelijke producten op basis van Belgische ingrediënten toe aan het gamma: een BBQ Bacon met Cowboy-saus van Brussels Ketjep, een hamburger met Hannibalsaus van Vandemoortele en een Milkshake Cuberdon met neuzekes van Geldhof.

De nieuwe producten blijven tot 1 september op het menu in de Belgische Quick-restaurants. Quick heeft in België 81 vestigingen die deel uitmaken van Burger Brand Belgium, dat ook de Burger King-restaurants exploiteert.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer