Nieuws Kempen Pannasta richt eigen tuin in als feestlocatie

Pannasta richt eigen tuin in als feestlocatie

Pannasta richt eigen tuin in als feestlocatie

pannastaPannasta is het bedrijfje van Anne Raes uit Bevel dat vooral bekend is van de tot pastamobiel omgebouwde werfwagen waarmee ze de catering verzorgt op feesten. Vanaf dit voorjaar heeft de onderneemster er een nieuwe locatie bij, namelijk haar eigen tuin. “Ik heb een grote, mooie tuin die zich daar zeer goed voor leent”, vertelt ze.

Sinds vijf jaar trekt Anne Raes met haar pastawagen van feest naar feest. “Aanvankelijk deed ik ook evenementen, maar daar moet je betalen voor je standplaats en is het afwachten hoeveel volk er komt. Nadien ben ik mij uitsluitend gaan richten naar feesten zoals communie- en trouwfeesten maar ook bedrijfsfeesten. Daarvoor doen we ook buffetten.”

In mei van start
Al die jaren had ze het idee om in haar eigen tuin bij haar Amerikaans landhuis aan de Kiezelweg in Bevel feesten te organiseren. “Dit jaar heb ik de knoop doorgehakt. Ik kocht drie pagodetenten en hoop begin mei van start te kunnen gaan.” De gasten kunnen gebruik maken van het terras, het poolhouse waaronder een barbecue en koeling staan, een buitensalon, enz. Ze kunnen zo’n 1500 vierkante meter van de tuin gebruiken.

“Er zijn veel feestlocaties waarbij de initiatiefnemers verplicht zijn om een bepaalde traiteur en drankenleverancier in te huren waardoor de kosten serieus kunnen oplopen. Bij mij zijn ze helemaal vrij”, benadrukt Anne. De faciliteiten die Pannasta aanbiedt, zijn geschikt voor feestjes tot een 40-tal personen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer