Nieuws Kempen Party Finesse brengt kerstsfeer naar interieurs

Party Finesse brengt kerstsfeer naar interieurs

Party Finesse brengt kerstsfeer naar interieurs

RETIE – Party Finesse, het bedrijf van Kim Jacobs, breidt zijn activiteiten uit. Gewoonlijk verzorgt Party Finesse de aankleding van feestlocaties, maar omdat door corona veel familiefeesten zijn weggevallen, begeeft de onderneming zich nu ook op een andere markt: kerstdecoratie voor bedrijven en particulieren.

Ook bij Party Finesse heeft de coronacrisis, net zoals bij andere bedrijven, veel door elkaar geschud. “Trouwfeesten werden afgezegd, of bleven beperkt tot de ceremonie, waardoor er voor mij ook veel opdrachten wegvielen”, vertelt zaakvoerster Kim Jacobs. “Ik moest dus bekijken wat ik in de plaats zou gaan doen en zo ben ik uitgekomen bij iets wat ik eigenlijk al langer van plan was: het verzorgen van kerstdecoratie voor anderen.”

Zowel bedrijven als particulieren kunnen Party Finesse inschakelen om hun interieur in kerstsfeer te brengen. Kim Jacobs komt dan ter plaatse een kunstboom plaatsen en aankleden met hoogwaardig decoratiemateriaal. Desgewenst krijgt ook de rest van het interieur een kerstjasje.

“Ik kan op deze manier anderen ontzorgen. Niet iedereen vindt het leuk om een kerstboom aan te kleden, maar nu kan iedereen wel zonder zorgen genieten van een heerlijke kerstsfeer”, weet Kim. “Het is een huurformule, wat ook het voordeel heeft dat je elk jaar een andere boom krijgt. Er zijn voldoende mogelijkheden om te variëren.”

Wie dat wil, kan nu al reserveren bij Party Finesse om zijn interieur in kerstsfeer te laten brengen. De dienst wordt geleverd in heel de Kempense regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.