Nieuws Kempen Pas opgericht Training Forum vult leemte in

Pas opgericht Training Forum vult leemte in

Pas opgericht Training Forum vult leemte in

Foto: Maria De La Cruz

Foto: Maria De La Cruz

Onder de naam Training Forum is vanuit Grobbendonk een nieuw opleidingscentrum voor zelfstandige beroepen van start gegaan. Initiatiefneemster is Maria Van de Putte, boekhouder-fiscalist die ook in de nationale raad van het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten zetelt. “Met Training Forum vullen we een leemte in”, zegt ze.

Lid worden van het Training Forum kan niet. “Voor alle duidelijkheid: we zijn geen beroepsvereniging”, zegt Van de Putte. “We willen mensen met een zelfstandig beroep bijeen brengen in een inspirerende omgeving om mekaar te ontmoeten en hen praktische opleidingen en doe-seminaries te geven.” De vereniging richt zich tot accountants, bedrijfsrevisoren, advocaten, notarissen maar ook tot starters, KMO, enz. Naast voorzitter Maria Van de Putte maken Luc De Voeght van het gelijknamige boekhoudkantoor en Hayrettin Tasdelen (Fisco-Turn) deel uit van het bestuur.

Europese ambities
Aan de Bannerlaan in Grobbendonk beschikt Training Forum over een zaaltje waar tot 50 mensen plaats kunnen nemen. Voor grotere bijeenkomsten wordt uitgeweken naar het Aldhem Hotel. “We willen in elke Vlaamse provincie opleidingen geven”, kondigt Maria Van de Putte aan. “In Genk en Sint-Niklaas hebben we al overeenkomsten. Op termijn reiken onze ambities Europees.”

Woensdag 18 november nodigt Training Forum professor Yves Stevens uit die in het Aldhem Hotel een gratis seminarie geeft over pensioenen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer