Nieuws Kempen Patentbureau EP&C strategisch partner van Blenders

Patentbureau EP&C strategisch partner van Blenders

Patentbureau EP&C strategisch partner van Blenders

TURNHOUT – Het patentbureau EP&C, dat dit jaar zijn 80-jaris bestaan viert, is strategisch partner geworden van Blenders.

“Wij kenden Blenders al langer door het bezoeken van een aantal van hun activiteiten, zoals Trans4More”, vertelt .Nyske Blokhuis, binnen EP&C verantwoordelijk voor de vestiging in Turnhout. “Ons viel steeds de positieve “vibe” op bij deze bijeenkomsten. We ontmoetten allerlei mensen die ieder op hun eigen manier actief willen bijdragen aan een betere samenleving, of dat nu is door technologische innovatie, sociale innovatie of persoonlijke ontwikkeling.”

Verantwoord ondernemen

EP&C Turnhout heeft vanuit de dagelijkse werkzaamheden een nauwe band met diverse innovatieve bedrijven in Vlaanderen en Nederland, maar maatschappelijk verantwoord ondernemen staat ook hoog in het vaandel. “In Nederland zijn we bijvoorbeeld strategisch partner van JINC, een organisatie die kinderen uit wijken met een sociaaleconomische achterstand helpt bij hun oriëntatie én hun start op de arbeidsmarkt. Ook in België zochten we naar een partner waarmee we samen kunnen bijdragen aan een betere leefomgeving voor iedereen. Die hebben we gevonden in Blenders”, aldus Blokhuis.

Samen

Blenders-CEO Bart Wuyts is blij met het partnerschap: “Innovatie staat hoog in ons vaandel, en de samenwerking met EP&C past daar helemaal in. We hebben overigens al meteen een eerste activiteit voorzien waar Blenders en EP&C samen optrekken: op 4 december kan je terecht bij Blenders in Turnhout voor een gratis adviesgesprek met experten van EP&C over bescherming van innovaties en andere vragen omtrent patenten. Ook Blenders-partner HLB doet mee op 4 december. Bij hen kunt u terecht voor advies over financiën en fiscale zaken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.