Nieuws Kempen Peaches & Cream brengt erotische spullen voor dames naar de Kempen

Peaches & Cream brengt erotische spullen voor dames naar de Kempen

Peaches & Cream brengt erotische spullen voor dames naar de Kempen

GEEL –  Een vrouwvriendelijke erotische winkel, zo kan je ‘Peaches & Cream’ omschrijven. De nieuwe zaak opent dit weekend aan de Pas in Geel. Zaakvoerder Sanne Van Lierde hoopt ermee bij te dragen aan de ontwikkeling van het seksueel zelfvertrouwen van de vrouw.

Aan Pas 74 in Geel, waar je een dik jaar geleden nog een schoenenwinkel vond, treft Sanne Van Lierde nu de laatste voorbereidingen om haar nieuwe zaak “Peaches & Cream” te openen. Het is een zaak waar je erotische spullen kan vinden, maar die toch anders is dan de seksshop.“Bij ons is het opzet dat alles vrouwvriendelijk is”, licht Sanne Van Lierde toe. “Ik heb daarbij bijvoorbeeld alle verpakkingen zorgvuldig gekozen. Er is niets choquerend bij en de spullen bij ons hebben zachte, lichte tinten.”

Peaches & Cream heeft een groot aanbod aan wat Van Lierde noemt: ‘speelgoed voor volwassenen’. Daarnaast is er ook behoorlijk wat make-up en lingerie te vinden.

“Wij verdelen bijvoorbeeld het lingeriemerk Gorteks”, vertelt Sanne Van Lierde. “Dat is een merk waar ik zelf heel erg achter sta. Het zijn verleidelijke en zelfs leuke stukken om gewoon de hele dag te dragen. Ik ben de eerste in Vlaanderen die dat zal verkopen.”

Volgens Van Lierde is Peaches & Cream de eerste winkel in zijn soort in de Kempen. In Antwerpen zijn er al wel een tweetal zaken die ook vertrekken vanuit de vrouwelijke seksualiteitsbeleving.

Uniek in de streek

“Je hebt hier in de streek nog wel Libidos in Herentals”, weet Sanne, “maar dat is eigenlijk juist het omgekeerde van wat wij doen. We hopen een mooie aanvulling te bieden. Voor ik met deze zaak zou starten, heb ik met mijn partner wel enkele seksshops bezocht en ik was eigenlijk niet ‘content’ van wat ik daar zag. Ik dacht: wij kunnen dat beter. En zo ben ik dit concept beginnen uitdenken.”Bijleren

Achter de winkel is ook nog een lesruimte waar geregeld infosessies, workshops en demonstraties zullen plaatsvinden. “In maart is er bijvoorbeeld een uiteenzetting over de connectie tussen seksualiteit en voeding; hoe die twee mekaar beïnvloeden. Dat is een goed voorbeeld van wat ik hoop te kunnen doen: vrouwen bewust maken van dingen die ze nu nog niet weten. Er staat ook al een workshop burlesque dansen gepland. Het is allemaal gericht op woman empowerment, de ontwikkeling van het seksueel zelfvertrouwen van de vrouw.”

Zaterdag en zondag is er de feestelijke opening van de winkel, met hapjes en drankjes. Wie iets koopt, krijgt dan ook een goodie-bag mee.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.