Nieuws Kempen Peeters-Govers schakelt ook in bakermat Gierle over naar Albert Heijn

Peeters-Govers schakelt ook in bakermat Gierle over naar Albert Heijn

Peeters-Govers schakelt ook in bakermat Gierle over naar Albert Heijn

peeters-goversGroep Peeters-Govers bouwt de komende weken de winkel in thuisdorp Gierle om tot een Albert Heijn-vestiging. Dat wordt na Turnhout en Borgerhout het derde filiaal dat onder de AH-vlag zal varen. Zaterdagavond 6 februari gaat de winkel dicht om na een verbouwingsperiode opnieuw te openen.

Midden vorig jaar maakte Peeters-Govers bekend dat de lopende samenwerking met Alvo zou stoppen en dat zou worden overgeschakeld op de AH-formule. Eerst ging in Oud-Turnhout een nieuwe vestiging open, nadien volgde een verbouwing en heropening van de winkel in Borgerhout. Als derde komt nu Gierle aan de beurt, het dorp waar in de jaren veertig van de vorige eeuw Jos Peeters en Maria Govers de zaak begonnen.

Klanten blijven bedienen
Na de sluiting op 6 februari verschijnt vanaf maandag 8 februari op de parking een marktwagen waar de klanten terechtkunnen voor groenten, fruit en de belangrijkste vleeswaren. Wanneer de verbouwde winkel precies zal heropenen, is nog niet bekend. Alle personeelsleden gaan mee over naar de nieuwe AH-vestiging.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer