Nieuws Kempen Pelletkachelspecialst verhuist van Oud-Turnhout naar Retie

Pelletkachelspecialst verhuist van Oud-Turnhout naar Retie

Pelletkachelspecialst verhuist van Oud-Turnhout naar Retie

pelletkachelspecialist-retieDe Pelletkachelspecialist, zoals de naam het zegt gespecialiseerd in pelletkachels, is verhuisd van Oud-Turnhout naar Retie. “Vroeger, aan de Steenweg op Mol in Oud-Turnhout, was de ligging niet ideaal. Op de nieuwe locatie, aan de Gildenstraat in Retie, profiteren we van een veel betere zichtbaarheid”, zegt zaakvoerster Katrien Weygers.

Dat is niet de enige reden voor de verhuizing. “De showroom is er ook een stuk groter zodat we een 50-tal modellen aan onze klanten kunnen tonen. Bovendien is er in deze regio wat minder concurrentie op het vlak van kachels. We kijken van hieruit ook nadrukkelijk naar de Molse regio.”

Subsidie in Nederland
Nog belangrijk voor de Pelletkachelspecialist is dat ze goed bereikbaar blijven voor Nederlandse klanten. “In Nederland geldt sinds 1 januari van dit jaar een subsidie voor de aankoop van een pelletkachel”, weet Weygers. “Voor een gewone kachel bedraagt die tot 500 euro en voor een hydrokachel, waarmee je ook water verwarmt, kan dat oplopen tot 1.400 euro. De Nederlanders zijn daar best gevoelig voor. We hebben deze week al verschillende Nederlandse klanten in de winkel gehad.”

Als aanvulling voor de pelletkachels, een typisch winterproduct, verkoopt de Pelletkachelspecialist ook barbecues, die dan weer populair zijn in lente en zomer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer