Nieuws Kempen Peter Somers (SprintPack) stapt in Zibbra

Peter Somers (SprintPack) stapt in Zibbra

Peter Somers (SprintPack) stapt in Zibbra

Peter Somers

Peter Somers

Peter Somers, CEO-eigenaar van Sprintpack en SprintPack Logistics, investeert in Zibbra, een IT-bedrijf uit Zandhoven dat zich specialiseert in het bouwen van webshops en de automatisering van bedrijfsprocessen. Hiermee versterkt Sprintpack zijn one-stop-shop aanbod in e-commerce.

Zibbra is een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in webhosting en internettoepassingen en heeft de jongste 3 jaar een platform ontwikkeld op basis van bewezen technologieën en aangescherpt met de nieuwste innovaties, inclusief volledig schaalbare Cloud infrastructuur over multi-site datacenters.

One stop
Het Zibbra-platform is begin 2015 gelanceerd met 26 toepassingen om een webshopoplossing te bieden aan zelfstandige ondernemers, KMO’s en grote ondernemingen. Het platform is o.a. door Belfius geselecteerd als een van de partijen voor het Belfius e-commerce aanbod. Het is intussen volledig geïntegreerd met het WMS (warehouse managementsysteem) van SprintPack Logistics en het TMS (transport managementsysteem) van SprintPack, waardoor een klant maar met één partij hoeft te contracteren voor de webshop, opslag, pick&pack en distributie wereldwijd.

SprintPack NV werd in september 2015 opgericht door Peter Somers, voormalig directielid van bpost, en heeft vestigingen in België en China. In november 2015 kondigde Somers de overname aan van Plus Logistics NV uit Sint-Niklaas, dat sinds 1 januari naar de markt gaat als SprintPack Logistics.

Zibbra zal verder worden geleid door stichter-CEO Erik Proost en Peter Somers zal vanuit de raad van bestuur de groei en ontwikkeling van Zibbra mee ondersteunen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer