Nieuws Kempen PFL gekroond tot KMO van het Jaar

PFL gekroond tot KMO van het Jaar

PFL gekroond tot KMO van het Jaar

PFL uit Beerse is door Unizo Provincie Antwerpen verkozen tot KMO van het Jaar 2021. De prijs werd uitgereikt in feestzaal Hof van Beatrijs in Lier. De Beloftevolle KMO van het Jaar uit onze provincie is GS Technology uit Essen.

De finalisten werden beoordeeld op verschillende criteria waaronder innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie. Naast PFL waren voor de categorie KMO van het Jaar ook Juvah en SD Schrijnwerkerij & Interieurbouw genomineerd.

PFL werd gelauwerd met de prijs ‘KMO van het Jaar 2021’ na een zwaar jaar. Door zijn activiteiten in de evenementenbranche heeft het bedrijf van Dominic De Gruyter zware klappen gekregen. Toch bleef het team niet stilstaan, en investeerde en innoveerde het verder, in technologie, in mensen, in een nieuwbouw en in het buitenland. PFL toonde zich zelfs in moeilijke tijden bijzonder veerkrachtig.

Ondanks de sterke lokale, Kempische verankering zocht en vond het bedrijf een weg in de internationale markt, met onder andere opdrachten voor nationale en internationale overheids- en onderwijsinstellingen. Er zijn ook vestigingen in Barcelona en Milaan, met lokale teams, om de klanten daar efficiënt te bedienen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.