Nieuws Kempen PFL maakt verrassende sprongen voorwaarts tijdens coronacrisis en werft aan

PFL maakt verrassende sprongen voorwaarts tijdens coronacrisis en werft aan

PFL maakt verrassende sprongen voorwaarts tijdens coronacrisis en werft aan

BEERSE – PFL heeft vacatures voor technische mensen. Dat heeft alles te maken met de toename van online events. PFL was als een van de weinige bedrijven klaar om dit soort virtuele events aan te bieden toen de coronacrisis aanbrak.

PFL verzorgt samen met zijn dochterbedrijven onder meer online events en biedt ook technische ondersteuning bij events. Het bedrijf heeft er al een bewogen jaar opzitten. In volle coronacrisis nam PFL event center Wimec in Turnhout over. Tegelijk wordt een bijkomende vestiging in Barcelona opgericht. Opmerkelijk is ook dat PFL, mede dankzij de inbreng van dochteronderneming ABBIT, al enkele jaren volop bezig was met het aanbieden van online events, toen daar nog niet zoveel aandacht voor was. Met het uitbreken van de corona-epidemie werden dergelijke virtuele events ineens ‘hot and happening’.

“Die online events hebben de voorbije maanden een enorme boost gekregen”, vertelt Dominic De Gruyter van PFL. “Wij verzorgen ondertussen dergelijke events voor lokale opdrachtgevers, maar ook voor de Europese commissie en tal van Multinationals, en dit over gans Europa.”

Omdat het succes en het belang van online meetings en events zo snel is toegenomen, is PFL nu op zoek naar extra technici met ervaring.

“We hadden wel een pool van freelancers, maar die hebben begrijpelijkerwijs in deze crisistijd voor zekerheid gekozen en zijn nu actief in andere branches, zoals onder meer de bouwsector”, weet De Gruyter. “Maar door onze groei op het vlak van virtuele events, zijn wij nu op zoek naar minimaal 11 extra fulltime medewerkers om aan de vraag te kunnen blijven voldoen.”

Meer informatie over de vacatures is te vinden via https://www.pfl.be/jobs

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer