Nieuws Kempen Philippe Guldemont is nieuwe Managing Director The Sniffers

Philippe Guldemont is nieuwe Managing Director The Sniffers

Philippe Guldemont is nieuwe Managing Director The Sniffers

BALEN – The Sniffers, internationale dienstverlener op het vlak van emissiemonitoring en pijpleidinginspecties, in Balen heeft Philippe Guldemont aangesteld als Managing director.

Philippe Guldemont heeft meer dan twintig jaar ervaring in de olie- en gasindustrie door verschillende internationale bedrijven te managen en groei te verwezenlijken. Hij is afkomstig uit België, maar tijdens zijn carrière vervulde hij ook al meerdere managementrollen in Afrika, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

“Ik voel me vereerd om het bedrijf te vervoegen als Managing Director en met dit team aan de slag te gaan”, zegt Guldemont. “The Sniffers beschikt over veel talent en expertise. Het bedrijf is met succes tegemoetgekomen aan de eisen van een steeds veranderend businessklimaat. Ik ben ervan overtuigd dat er nog mooie opportuniteiten voor binnenlandse en internationale groei in het verschiet liggen.”

 

The Sniffers is een internationale dienstverlener voor de olie- en gasindustrie. Het bedrijf specialiseert zich in lekdetectie van bovengrondse installaties en ondergrondse pijpleidingen. Ze verwezenlijken de ambities van hun klanten op het gebied van milieu, duurzaamheid en integriteit door lekken op te sporen en de integriteit van pijpleidingen te waarborgen. Als dienstverlener voerden ze reeds meer dan 9.000 projecten uit en hebben ze 30 jaar ervaring in de olie- en gasindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Balen.

Sinds 2019 is The Sniffers onderdeel van Intero Integrity Services, de toonaangevende specialist voor het schoon, veilig en productief houden van olie-, gas- en petrochemisch infrastructuur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.