Nieuws Kempen PinkOliv genomineerd voor Young Entrepreneur Award

PinkOliv genomineerd voor Young Entrepreneur Award

PinkOliv genomineerd voor Young Entrepreneur Award

PPinkOlivinkOliv uit Booischot is een van de vier genomineerden voor de Young Entrepreneur Award, een initiatief van Jong Voka Mechelen. “Deze award is, samen met de twee andere die we tijdens Award@Voka uitreiken, bedoeld om het ondernemerschap in een positief daglicht te plaatsen”, zegt algemeen directeur Frédéric Achten. “We merken ook duidelijk dat ondernemers nood hebben aan inspirerende voorbeelden. Op deze manier verspreiden we de verhalen van enkele uitblinkers.”

Stefan Van Ouytsel en Annelies Geukens zijn sinds de lancering in 2003 de drijvende krachten achter PinkOliv. Dit ‘new style’ full service branding en product design agentschap focust vandaag op een waaier aan producten en diensten, verbonden met design strategy, branding, productontwikkeling en sportmarketing. In 2012 leidde hun specialisatie in sportbranding en –producten tot de spin-off Sportune.

Drie awards
De andere genomineerden zijn Cardwise, Palletkraft en Skillflex, alldrei uit Mechelen. De leden van Voka-Mechelen en Jong Voka Mechelen bepalen mee wie er wint. Zij ontvangen een mail om hun stem uit te brengen, die voor de helft doorweegt. Dat wordt aangevuld met het oordeel van een vakjury. Op donderdagavond 17 september wordt in het Mechelse bioscoopcomplex Utopolis de winnaar bekendgemaakt. Tegelijk worden ook de Award Excellente Onderneming 2015 en de Economic Impact Award uitgereikt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer